Instruktør Uddannelse

Hvad er kravene for at blive
 Jumping® instruktør?


For at blive Jumping® instruktør, er det ikke kun den fysiske kondition og styrke der tæller, det kræver selvfølgelig også gennemførelse af Jumping® fitness uddannelsen, hvor de grundlæggende trin og den præcise udførelse af Jumping® øvelserne bliver undervist af vores mastertrainer. Miniumsalder for deltagelse er 16 år. Der kan gives dispensation hvis man har jumping® erfaring.


Uddannelsen tager to intensive dage. Som Jumping® fitness instruktør er det vigtigt at udføre øvelserne korrekt, og stærke kommunikationsevner er en fordel.


Din primære opgave som Jumping® instruktør er at gøre træningen sjov samt motiverer holdet til at komme igen. Som Jumping® instruktør er du nødt til at sørge for, at hver elev udfører øvelserne korrekt så de er udfordrende, men ikke for svære. Fejl skal du som instruktør kunne opdage og korrigere med det samme.

spørgsmål og svar omkring uddannelsen

Hvad kan jeg forvente af uddannelsen?

Uddannelsen afholdes over to dage
– 8 timer hver dag.
Der vil være en blanding af praksis og teori. Dog vil den praktiske del fylde lidt mere end den teoretiske. På første kursusdag er der gennemgang af alle basistrinnende, og på anden dag, vil alle skulle op foran de andre deltagere, og undervise i små sekvenser. Uddannelsen skal beståes. Hvis man ikke består, skal man ikke på kursus igen, men sende en video ind hvori man viser de ting man har fået afvide man skal arbejde med. Mastertraineren vil efterfølgende gennemse videoen, og vurdere om denne kan godkendes. Sker dette, kan man kalde sig Jumping fitness instruktør.

Hvad er mine kvalifikationer efter uddannelsen? Træner licenser osv.

Med en vellykket afslutning af kurset vil du modtage dit Jumping® Basic diplom, samt en instruktør-top, og du har ret til at udøve Jumping® programmer verden over.

Hvad koster uddannelsen?

Uddannelsen koster 2985kr
inkl. moms

Hvad koster trampolinerne?

Kontakt os via vores kontaktformular for at høre
mere om priser.

Har jeg brug for at købe et bestemt antal trampoliner efter uddannelsen?

Du er ikke forpligtet efter uddannelsen til at købe et vist antal trampoliner. Men det er vigtigt at påpege, at man som Jumping® instruktør er forpligtet til udelukkende at udøve Jumping® på de specielt fremstillede Jumping® PROFI trampoliner, og derfor ikke må bruge andre modeller. Man skal som fitnesscenter eller forening have en license agreement for at kunne købe trampolinerne hjem.

Hvilke muligheder har jeg efter uddannelsen?

Du kan efter uddannelsen få et Jumping® hold i samarbejde med et fitness center, eller gymnastikforening.

Hvad skal jeg medbringe? – Fysisk, mentalt, etc.

Tidligere erfaringer med hold træninger er helt sikkert en fordel. Dette betyder især at kunne cueing og tælle takter i musikken. Desuden er det en fordel at kunne lede en gruppe. Du skal være atletisk, fordi de to dage er meget fysisk krævende. Hurtig tænkning er fordelagtigt, fordi du på kort tid, får meget viden præsenteret.

Er et førstehjælps kursus nødvendig?

Efter vores opfattelse, ja, men det er ikke obligatorisk.

Hvor finder uddannelsen sted?

Uddannelsen finder sted i

(Jylland)
Dansk Fitness Fredericia
Prangervej 109
7000 Fredericia

(Sjælland)
Puls fitness
Torvet 1
Dianalund

i samarbejde med Jumping Fitness Dk

Er der en skriftlig eksamen? Og vil jeg få mit diplom med det samme?

Der er ingen skriftlig eksamen. Anden dagen fungerer som en indirekte eksamen dag. Det handler ikke om klassiske karakter som i skolen, og derfor skal ingen nyde eksamensangst. Det kan dog ske, at den ene eller den anden først får sit eksamensbevis senere. Dette bliver besluttet af mester træneren der afholder uddannelsen. I de fleste af disse tilfælde er en kort video med ens personlige udvikling tilstrækkeligt, man mailer mester træneren efterfølgende og herefter får man sit diplom tilsendt.

Jeg er endnu ikke fyldt 18 år, kan jeg stadig tage uddannelsen?

Ja, det kan du. Det kræver blot at du medbringer en underskrevet seddel fra dine forældre med deres tillladelse til at du deltager på kurset.

Dog skal du være minimun 16 år. Er du yngre og har du erfaring med jumping, kan der gives dispensation.

Er der andre priser når jeg er under 18 år?

Desværre ikke.

Er der følgeomkostninger efter træning? Behøver jeg f.eks. købe Jumping® tøj?

Der er udgiften til Jumping fitness profi trampolinerne, men ellers ikke.

Hvem udbyder uddannelsen?

Det gør Jumping® Fitness Danmark.

Hvor kreativ skal jeg være når jeg underviser Jumping®?

Hvis du følger den korrekt gennemførelse af trinene kan du arbejde med Jumping® meget kreativt, og der er ingen grænser! Men Jumping® er Jumping®. Derfor er det forbudt at blande det med andre sportsgrene som f.eks. Yoga.

Hvordan forbereder jeg en Jumping® time? Hvad forventes? En masse koreografi eller mere interval træning?

Snarere mindre koreografi, men den nøjagtige udarbejdelse af en Jumping® undervisning tydeliggøres og undervises på uddannelsen.

Hvilket sprog bliver man undervist på, på uddannelsen?

 

Der er fem Jumping® mester trænere i verden, og de underviser alle på engelsk.